Minister kent LKCA BIS-subsidie 2025-2028 toe

Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Eppo Bruins, maakte op Prinsjesdag bekend dat hij LKCA de aangevraagde rijkssubsidie in het kader van de regeling Culturele Basisinfrastructuur (BIS) 2025-2028 volledig toekent. Daarmee volgt hij het advies van de Raad voor Cultuur op. Dit betekent dat LKCA de komende vier jaar blijft werken aan een toekomst waarin een leven lang cultuur binnen ieders bereik ligt.

We zijn blij met het vertrouwen van het ministerie van OCW en kijken uit naar de komende beleidsperiode en de verdere samenwerking.

Cultuureducatie en cultuurparticipatie dragen bij aan een gelijkwaardige en veerkrachtige samenleving. Als kenniscentrum brengen we dit onder de aandacht van beleidsmakers, en dragen we op verschillende manieren bij aan het ondersteunen en stimuleren van een vitale sector.

We focussen ons daarbij op onze kerntaken: kennisontwikkeling, kennisdeling, het duurzaam versterken van de infrastructuur en de professionalisering van de tweedelijns professionals in ons werkveld.

Later dit jaar delen we ons volledige activiteitenplan voor 2025-2028 op onze website en in de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel